Antena Meniu Search
x

Un sportiv american a revenit in arena hocheiului, dupa ce a invins cancerul

A revenit in arena hocheiului pe gheata dupa ce a invins cancerul, iar atitudinea sa pozitiva i-a ajutat si pe altii, care aveau de purtat aceeasi grea batalie.

Vezi și

Este povestea unui tanar sportiv american, care spera ca exemplul sau ii va incuraja, si de acum inainte, pe cei suferinzi.

Chris Rumble si-a dorit, inca de mic, sa joace hochei pe gheata la nivel inalt. Iar dupa ce s-a distins pe gheata, in liceu, visul sau parea sa se implineasca: a primit o bursa de jucator in campionatul universitar. Dar apoi a inceput sa se simta rau iar in aprilie, anul trecut, a primit un diagnostic cumplit.

“Stiam ca leucemia este o forma de cancer. M-am simtit ca si cum mi s-ar fi lasat pe umeri o greutate uriasa si parca m-as fi scufundat in fotoliu:, povesteste Chris.

Tanarul sportiv a inceput cele sase luni de chemoterapie cu aceeasi darzenie cu care intra pe gheata, pentru meciuri. Si-a pastrat atitudinea si in cele mai grele momente.

“Cel mai dureros a fost in etapa a patra de tratament, cand mi s-a rupt intestinul gros si nu am avut voie sa mananc timp de 14 zile, si nici sa beau”, continua tanarul.

Dar chinurile nu l-au descurajat. Dimpotriva, in spital, si-a putut practica a doua mare pasiune, dupa hochei: clipurile video. Filmuletul sau, cu mici pacienti ca vedete, a devenit viral.

A venit si ziua in care tratamentul a invins. Cancerul a intrat in remisiune iar Chris si-a vazut, din nou, implinit visul la care, uneori, nici el nu mai spera. “Au fost cateva momente, in timpul tratamentului, cand nu credeam ca voi mai reveni pe gheata, si inca in prima divizie de hocheiul universitar”, recunoaste tanarul.

Tanarul spera ca povestea lui in va indemna pe toti cei ce trec prin clipe grele sa nu-si piarda curajul si increderea in propriile forte. ilustrati cu altceva decat la inceput. daca se poate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un sportiv american a revenit in arena hocheiului, dupa ce a invins cancerul