Antena Meniu Search
x

Un studio de modă din Statele Unite ale Americii care a creat prima rochie 4D

Viitorul modei constă în tehnologia de ultimă generaţie. Cel puţin asta crede un studio de modă din Statele Unite ale Americii care a creat prima rochie 4D. Creaţia e realizată la imprimanta tridimensională, a necesitat 48 de ore de muncă şi costă nu mai puţin de 3000 de dolari. Însă veşmântul e creat pe dimesiunile unui manechin şi o dată îmbrăcată îi vine ca turnată. Pentru mulţi însă rochia e destul de transparentă dar creatorul ei spune că poate face şi vestimentaţii pe toate gusturile şi dimensiunile.

Vezi și

Viitorul modei constă în tehnologia de ultimă generaţie. Cel puţin asta crede un studio de modă din Statele Unite ale Americii care a creat prima rochie 4D. Creaţia e realizată la imprimanta tridimensională, a necesitat 48 de ore de muncă şi costă nu mai puţin de 3000 de dolari.

Însă veşmântul e creat pe dimesiunile unui manechin şi o dată îmbrăcată îi vine ca turnată. Pentru mulţi însă rochia e destul de transparentă dar creatorul ei spune că poate face şi vestimentaţii pe toate gusturile şi dimensiunile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un studio de modă din Statele Unite ale Americii care a creat prima rochie 4D