Antena Meniu Search
x

Un suporter din Ţara Galilor a murit sub ochii fiului său, înaintea meciului din Qatar. Jucătorii i-a adus un omagiu

Un suporter din Țara Galilor a murit în timp ce se afla în Qatar, pentru a-şi susţine echipa naţională la meci, a confirmat Asociația de Fotbal din Țara Galilor. Kevin Davies, în vârstă de 62 de ani, călătorise în ţară alături de fiul său, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 17:08

Suporteri galezi
Suporterul a murit înaintea meciului din Qatar - Getty Images

BBC Wales relatează că Davies a murit din cauze naturale vineri și că nu a participat la meciul jucat pe stadionul Ahmad bin Ali, pentru a urmări înfrângerea cu 2-0 a Țării Galilor, în fața Iranului. Familia bărbatului va primi asistenţă consulară din partea Marii Britanii. "Fan Embassy Wales", un grup de suporteri din Ţara Galilor, a postat pe Twitter un mesaj în care transmite condoleanţe familiei bărbatului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproximativ 6.000 de suporteri galezi vor fi în Qatar pentru Cupă Mondială de Fotbal. Ţara Galilor a câștigat un punct în meciul de deschidere împotriva SUA, dar înfrângerea de vineri cu 2-0 în fața Iranului presupune că este puţin probabil ca echipa să ajungă în optimile de finală. Țara Galilor joacă marţi ultimul meci din Grupa B împotriva vecinilor din Anglia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Un suporter din Ţara Galilor a murit sub ochii fiului său, înaintea meciului din Qatar. Jucătorii i-a adus un omagiu