Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a primit acasă confetiile de la ceremonia de absolvire, după ce evenimentul a fost anulat din cauza Covid-19

Elliott Kunerth a devenit extrem de popular pe TikTok după ce s-a filmat când se ”bucură” de confetiile primite acasă, în colet, de la ceremonia de absolvire a facultății, evenimentul fiind anulat din cauza Covid-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.12.2020, 15:57

Un tânăr a primit acasă confetiile de la ceremonia de absolvire, după ce evenimentul a fost anulat din cauza Covid-19
Un tânăr a primit acasă confetiile de la ceremonia de absolvire, după ce evenimentul a fost anulat din cauza Covid-19 - captura video
  • Un purtător de cuvânt al Universității de Stat din Minnesota a confirmat că au fost adăugate mici pungi cu confetii în pachetele trimise proaspeților absolvenți.

”Nici nu știu de ce râd atât de tare. E tipic anului 2020, nici nu pot să-mi imaginez...”, ”Pe mine mă dau gata instrucțiunile de pe punga de confetii”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut filmarea lui lui Elliot, proaspăt absolvent al Universității de Stat din Minnesota, cu o diplomă de licență în psihologie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În filmarea de pe TikTok, Elliott povestește că universitatea i-a trimis acasă un pachet de bunătăți care conținea inclusiv o pungă de confetii, ca să mai aline, într-un fel, dezamăgirea absolvenților că nu se pot bucura de moment așa cum au făcut-o cei din generațiile trecute.

”Mi s-a părut că asta spune cam tot despre anul 2020”, spune Elliott.

Un purtător de cuvânt al Universității de Stat din Minnesota a confirmat pentru BuzzFeed News că au fost adăugate mici pungi cu confetii în pachetele trimise proaspeților absolvenți.

"Absolvenții au primit confetti într-o cutie cu o copertă de diplomă, programe de absolvire și alte mici cadouri", a spus purtătorul de cuvânt al Universității de Stat din Minnesota.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un tânăr a primit acasă confetiile de la ceremonia de absolvire, după ce evenimentul a fost anulat din cauza Covid-19