Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a pus două bilete la loterie după ce a măcelărit două femei, în urma unui pact demonic ca să câştige premiul cel mare, în Londra

Un tânăr de 19 ani a pus două bilete la loteria Mega Millions la o zi după ce a omorât în moduri cumplite două femei, ca parte a unui pact demonic făcut pentru a câştiga premiul cel mare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.06.2021, 14:06

Danayl Hussein, în vârstă de 19 ani, este acuzat de înjunghierea mortală a surorilor Bibaa Henry, în vârstă de 46 de ani şi Nicole Smallman, în vârstă de 27 de ani, în primele ore ale zilei de 6 iunie, anul trecut. Trupurile neînsufleţite au fost găsite în tufişuri, în Parcul Fryent Country din nordul Londrei. Cu o seară în urmă sărbătoriseră ziua de naştere a Babaei.

Preţul celor două vieţi era de 321 de milioane de lire sterline

După arestarea lui Hussein în data de 1 iulie, poliţia a găsit o carte de culoare verde în care adolescentul scrisese un „acord” cu un demon prin care accepta să „sacrifice” femeile în schimbul câştigării loteriei Mega Millions Super Jackpot, obţinând astfel un premiu de 321 de milioane de lire sterline. Pactul fusese semnat cu propriul sânge, potrivit anchetatorilor. De asemenea, poliţiştii au găsit trei bilete de loterie lângă document, în dormitorul lui Hussein.

Tranzacţiile bancare au arătat că adolescentul plătise 17,50 de lire sterline pe două bilete separate la Mega Millions a doua zi după dubla crimă, în data de 7 iulie. Două zile mai târziu a plătit pentru alte patru bilete la loterie, toate în valoare de 12.50 lire sterline. Folosise de asemenea cardul de credit pentru a plăti diverse jocuri online în data de 13 iunie.

Pe acelaşi subiect

În ciuda acestor detalii, adolescentul a susţinut că îşi pierduse cardul, spunându-le anchetatorilor în data de 16 iunie că nu are nicio idee când au fost efectuate plăţile pentru că el nu ştia nimic. În aceeași zi, un card diferit pe numele inculpatului ar fi fost folosit pentru a plăti patru bilete Mega Millions Super Jackpot prin LottoGo, plus un pariu gratuit, potrivit Metro.co.uk.

A continuat însă să îşi încerce norocul, în speranţa că „pactul cu diavolul” va fi îndeplinit în cele din urmă. În data de 29 iunie a cheltuit 5 lire sterline pentru bilete la Loto, Euro Millions şi Thunderball, găsite de asemenea de anchetatori în dormitorul său, după ce a fost arestat.

A încercat să justifice existenţa unei perechi de mănuşi albastre din latex şi a unei cagule negre ca fiind găsite în mod aleatoriu pe podeaua unui dulap, dar nu a oferit sufieciente detalii. A fost confiscat inclusiv un rucsac albastru Nike,pe care l-ar fi folosit atunci când a cumpărat un set de cuţite Asda înainte de asasinat, precum şi o lopată pliantă.

„Am avut noroc că ceilalţi invitaţi la petrecere alături de Nicole şi Bibaa au făcut fotografii la eveniment. Am putut identifica astfel elementele pe care le căutam” a declarat procurorul Owen care a continuat să descrie în faţa juraţilor căutările făcute de poliţişti prin containerele din zonă pentru a găsi alte dovezi şi probe.

Într-una dintre poze surorile stau la un picnic, aşezate pe o pătură gri, înconjurate de perne. Astfel, dintr-un camion în care erau colectate deşeuri, anchetatorii au descoperit o pătură gri pătate de sânge, o sticlă de vin spumant nedeschis, un stick pentru selfie şi nişte lumini LED. Una dintre perne avea brodat mesajul: „Viaţa nu este despre a aştepta să treacă furtuna, ci despre a învăţa să dansezi în ploaie”

Hussein, din Blackheath, sud-estul Londrei, neagă în prezent cele două acuzaţii de crimă, precum şi deţinerea unui cuţit. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tânăr a pus două bilete la loterie după ce a măcelărit două femei, în urma unui pact demonic ca să câştige premiul cel mare, în Londra