Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani, arestat după ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea. El al doilea incident în mai puţin de o lună

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune în timpul unei plimbări a regelui Charles al III-lea în centrul oraşului Luton, a anunţat poliţia din Bedfordshire, după ce un ou ar fi fost aruncat în direcţia monarhului, relatează The Guardian, citat de News.ro.

De Redactia Observator la 06.12.2022, 18:47
El al doilea incident în mai puţin de o lună
Un tânăr de 20 de ani, arestat după ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea - Profimedia

Bărbatul este reţinut pentru audiere după ce a fost arestat marţi în Piaţa Sf. George’s din Luton, a precizat poliţia din Bedfordshire. Regele Charles a fost îndepărtat temporar de mulţimea din faţa primăriei Luton de către personalul său de securitate la scurt timp după sosire. Ulterior, suveranul britanic a continuat să dea mâna cu publicul după ce a fost mutat într-o altă zonă.

Regele a vizitat şi primăria din Luton şi templul nou de tip gurdwara în cinstea Gurului Nanak în timpul călătoriei sale în oraşul din Bedfordshire.

Regele şi-a scos pantofii şi şi-a pus un batic în templul Sikh

Regele şi-a scos pantofii şi şi-a pus un batic în templul Sikh, unde a făcut un gest namaste în timp ce saluta oamenii. S-a înclinat în faţa cărţii sfinte a sikhismului, Guru Granth Sahib, şi a stat cu picioarele încrucişate pe podea, purtând o eşarfă portocalie peste costum, înainte de a fi invitat să dezvăluie o placă care marchează deschiderea oficială a lăcaşului de cult gurdwara. Placa includea data de marţi, iar regele Charles a spus că a fost o idee bună că ”a venit în ziua potrivită”.

În timpul vizitei sale la gurdwara, monarhul a vizitat femeile din bucătărie care gătesc pentru sute de oameni în fiecare zi. Mulţi dintre cei care l-au întâmpinat pe rege în faţa primăriei i-au urat ”Crăciun Fericit”, iar unii i-au adus cadouri.

Vizita sa a avut loc la o zi după ce luni a fost lansat un teaser de un minut al serialului în şase părţi ”Harry şi Meghan”, produs de Netflix, în care ducele discută despre ”durerea şi suferinţa” femeilor care se căsătoresc în familia regală. Netflix a confirmat că prima parte va fi lansată pe 8 decembrie, la trei luni după moartea bunicii lui Harry, Regina Elisabeta a II-a, al doilea urmând să fie lansat pe 15 decembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 20 de ani, arestat după ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea. El al doilea incident în mai puţin de o lună