Antena Meniu Search
x

Video Un turist român, care a intrat cu mașina pe plaja din Halkidiki și a rămas blocat, a fost scos de soldați

Mașina unui român, cu care acesta intrase pe o plajă din Grecia și a rămas blocată în nisip, a fost tractată cu un tractor, de către soldații greci. Momentul a fost filmat de o altă turistă aflată la plajă.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 12:52

Ce a pățit un turist român care a intrat cu mașina pe plajă, în Halkidiki
Ce a pățit un turist român care a intrat cu mașina pe plajă, în Halkidiki - Captură video

O mașină cu numere de România, aflată pe plajă, a fost tractată de autoritățile elene cu un tractor. Momentul a fost filmat de o turistă care a publicat imaginile pe un forum al călătorilor în Grecia, pe Facebook. 

”Dacă ați reușit să treceți de vamă fără controale (că doar pe noi, fraierii, ne controlează) și ați ajuns la destinația dorită, atunci nu uitați că nu mai sunteți la Mamaia și câțiva pași în plus nu fac rău… exemplu domnul din filmare cu numere de RO… În rest, aceeași Grecia pe care o știm cu toții”, este mesajul care însoțește materialul video. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe plajele din România, astfel de incidente sunt comune. Un astfel de episod s-a petrecut recent, în Saturn, unde un șofer cu tupeu şi-a parcat maşina chiar în buza mării. Nici n-a mai putut ieşi singur de acolo, pentru că roţile s-au afundat în nisip şi a fost nevoie de un excavator. Bărbatul nu este la prima abatere de acest fel, acesta având și alte trei dosare penale pentru că a condus băut, drogat şi cu permisul suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un turist român, care a intrat cu mașina pe plaja din Halkidiki și a rămas blocat, a fost scos de soldați