Antena Meniu Search
x

Foto Un veteran a primit diploma de absolvire a liceului la 96 de ani, în SUA. Omul a renunţat la şcoală pentru a lupta în Al Doilea Război Mondial

Raymond Schaefer, în vârstă de 96 de ani, a primit o diplomă de absolvire surpriză de la Waterford Union High School din Waterford, Wisconsin. Ceremonia a fost aranjată de prietenii lui Schaefer, care s-au adresat oficialilor şcolii pentru a recunoaşte meritele veteranului ce a participat la Al Doilea Război Mondial. Omul a primit o diplomă şi o medalie de onoare.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.03.2021, 18:21

Omul a fost nevoit să renunţe la şcoală pentru a lupta în Al Doilea Război Mondial
Un veteran de 96 de ani a primit diploma de absolvire a liceului - Getty Images
  • Un veteran de război şi-a luat diploma de liceu la 96 de ani
  • Omul luptase în cel de-Al Doilea Război Mondial

La aproape 80 de ani după ce a abandonat liceul şi a servit în armată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, un veteran al armatei din Wisconsin şi-a obţinut în cele din urmă diploma în timpul unei ceremonii surpriză. 

Presa locală relatează că Raymond Schaefer, în vârstă de 96 de ani, a fost întâmpinat de fanfara Waterford Union High School, dar şi de profesori, studenţi, prieteni şi familie în timpul  unei ceremonii surpriză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prietenii au vrut să îi îndeplinească marea dorinţă

Pe acelaşi subiect

Totul a fost pus la cale de prietenii lui Schaefer, care s-au adresat oficialilor şcolii pentru a recunoaşte meritele veteranului. Schaefer a renunţat la şcoala şi a fost înrolat în armată, unde a luptat ca infanterist.

La întoarcerea din război, a lucrat aproape 40 de ani în fabricarea de echipamente din Milwaukee şi nu şi-a terminat niciodată învăţământul liceal. Prietenii spun că şi-a exprimat regretul pentru că nu şi-a obţiunut diploma.

''A renunţat la şcoală pentru a-şi întreţine familia'', a declarat o prietenă a familiei, potrivit mediafax.ro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un veteran a primit diploma de absolvire a liceului la 96 de ani, în SUA. Omul a renunţat la şcoală pentru a lupta în Al Doilea Război Mondial