Antena Meniu Search
x

Galerie foto Unde a petrecut Elon Musk Halloween-ul împreună cu mama lui, Maye Musk. FOTO

Elon Musk a fost fotografiat într-un costum de samurai, în valoare de 7.500 de dolari, la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum. El se pregătește să concedieze aproape 2.000 de angajați de la Twitter, potrivit Daily Mail.

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 10:00

Miliardarul Elon Musk a fost fotografiat sosind la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum într-un costum roșu în stil Samurai.

Elon Musk își extinde controlul asupra Twitter

Informațiile arată că Musk se pregătește să concedieze aproape 2.000 de locuri de muncă de la Twitter, ceea ce reprezintă aproximativ 25% din forța de muncă a companiei. Până să facă acest lucru, cel mai bogat din lume a apărut triumfător, pozând pe covorul roșu, în armura sa, deși hainele de stradă erau încă vizibile pe dedesubt.

Potrivit site-ului web al magazinului de costume de lux Abracadabra NYC, ținuta lui Musk este setul Devil's Champion-Leather Armor se vinde la prețul de 7.500 de dolari. La momentul redactării articolului, site-ul arată că a mai rămas un singur costum în stoc.

Pe acelaşi subiect

Elon Musk, alături de mama şi unul dintre copiii săi

Musk a declarat luni că va fi directorul executiv al Twitter, compania de social media pe care a achiziționat-o recent pentru 44 de miliarde de dolari, potrivit Mediafax. După declarații, seara, Musk a fost văzut părăsind sediul central al Twitter cu mai multe persoane, între care angajați care asigură paza, mama sa și unul dintre copiii săi.

Înainte ca Musk să iasă din clădire, copilul său cel mic a fost urcat într-un SUV de către o femeie pentru a-l aștepta pe noul CEO. La un moment dat, un angajat al Twitter a ieșit din clădire purtând o mască pe toată fața reprezentând logo-ul emblematic al păsării companiei.

Mama miliardarului, Maye, a fost, de asemenea, prezentă în interiorul birourilor Twitter de pe strada West 17th din New York City. Maye Musk și-a făcut ulterior apariția la cea de-a 21-a petrecere anuală a lui Heidi Klum alături de fiul ei. Modelul de la Sport's Illustrated și-a însoțit fiul și la ediția din acest an a Met Gala din luna mai.

În aceeași lună, Maye a filmat un episod al ediției germane a emisiunii Next Top Model alături de Klum. Petrecerea supermodelului a avut loc la Sake No Hana la Moxy Lower East Side și a fost sponsorizată de Baileys Irish Cream Liqueur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Unde a petrecut Elon Musk Halloween-ul împreună cu mama lui, Maye Musk. FOTO