Antena Meniu Search
x

IMAGINI VIRALE! Despăgubire de mii de dolari pentru cei fără loc în avion, după ce un pasager a fost CRUNT BĂTUT ca să fie dat jos de la bordul unei aeronave (VIDEO)

Până la 10 mii de dolari vor primi oamenii rămaşi fără loc în avioanele supra-aglomerate pentru ca incidente precum cel din Chicago să nu se repete. Momentul în care un pasager a fost târât de mâini pe holul aeronavei, pentru a fi dat jos, a făcut înconjurul lumii. Vă avertizăm, imaginile pot avea un puternic impact emoţional.

Vezi și

Până la 10 mii de dolari vor primi oamenii rămaşi fără loc în avioanele supra-aglomerate pentru ca incidente precum cel din Chicago să nu se repete. Momentul în care un pasager a fost târât de mâini pe holul aeronavei, pentru a fi dat jos, a făcut înconjurul lumii. Vă avertizăm, imaginile pot avea un puternic impact emoţional.

Potrivit companiei aeriene, decizia de ultim moment a fost luată pentru ca avionul, ocupat complet, să aibă la bord 4 membri suplimentari ai echipajului. Trei dintre pasageri au renunţat fără discuţii la loc în schimbul sumei de 800 de dolari. Medicul David Dao s-a ales cu nasul şi câţiva dinţi sparţi după ce a încercat să se opună debarcării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » IMAGINI VIRALE! Despăgubire de mii de dolari pentru cei fără loc în avion, după ce un pasager a fost CRUNT BĂTUT ca să fie dat jos de la bordul unei aeronave (VIDEO)