Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Unul din profesorii împuşcaţi a murit sub ochii elevilor săi. Copiii l-au târât în clasă, după ce a fost împuşcat, însă nu a supravieţuit

Ceea ce era doar o zi normală în interiorul unui liceu din Georgia s-a transformat în teroare când un tânăr înarmat a deschis focul, ucigând cel puțin patru persoane și rănind alte nouă. Unul dintre elevii martori la incident a povestit momentele când unul dintre profesorii care au murit a fost împuşcat, potrivit WSBTV.com.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 15:08

Eleva a povestit că ea şi colegii săi erau la ora de statistică când au auzit pe cineva bătând într-un dulap în afara sălii de clasă. Profesorul a ieşit să vadă ce se întâmplă, când au auzit o împușcătură. Dascălul lor a căzut chiar în pragul sălii de clasă. Când împuşcăturile s-au oprit, un grup de colegi de clasă au ieșit pe hol și și-au târât profesorul înapoi în clasă.

A murit sub ochii elevilor săi

Apoi, tinerii au baricadat apoi ușa și s-au ascuns în sala de clasă, așteptând să vină ajutorul. Profesorul care a fost ucis nu a fost identificat. Altă elevă a povestit că s-au auzit împuşcături, după care mai târziu poliţiştii i-au cerut tânărului înarmat să ridice mâinile.

Articolul continuă după reclamă

Kerrigan Murdoch a spus că era în clasă când au fost informaţi că a existat o blocare de urgență. „Tot ce aud este „Bum, bum, bum, bum!” Eram cu toții la pământ. Toată lumea plângea”, a spus Kerrigan. „A fost un moment înfricoșător.”

Kerrigan a mai spus că, în timp ce poliția o escorta afară, a văzut un elev împușcat și ucis lângă o baie. Autoritățile au confirmat pentru Channel 2 Action News că suspectul este în arest.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Unul din profesorii împuşcaţi a murit sub ochii elevilor săi. Copiii l-au târât în clasă, după ce a fost împuşcat, însă nu a supravieţuit