Antena Meniu Search
x

Special: Copiii din Marea Britanie cred ca branza e o leguma

Branza este o leguma, iar puii fac crochete de peste! Unde am auzit asemenea aberatii? La niste copii din Marea Britanie, care au constituit obiectul unui studiu

Vezi și

Asa ca am incercat sa aflam daca nu cumva si copiii din Romania au asemenea neclaritati. Pot sa va spun atat: ai nostri sunt mult mai destepti decat ai lor. Stiu ce vor si - cel mai important - stiu care sunt alimentele bune pentru sanatatea lor. Au invatat la gradinita, la scoala, dar cele mai multe informatii le au de la parinti si bunici. Nici nu se pune problema sa nu cunoasca toate legumele.

Raspunsurile gresite ale copiilor englezi i-au ingrijorat pe cercetatorii britanici, asa ca au trecut la studii si chestionare. I-au intrebat pe copii cate-n stele si-n luna. Ce au aflat de la ei? Unul din trei pusti e convins ca branza e o leguma, iar rosiile cresc in pamant. Puii nu fac oua, ci crochete de peste, plus ca exista unele animale al caror scop pe Pamant este sa produca spaghete. Daca in mintea copiilor britanici e un haos total, cei din Romania stiu precis pe ce lume traiesc.

Ati putea spune insa ca Mihai este deja baiat mare si a avut timp la scoala sa invete. Gresit! Irina se descurca la fel de bine, desi are doar patru ani. Mai are timp sa invete. Asa ca la final tragem linie. Nota 10 la toata clasa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Special: Copiii din Marea Britanie cred ca branza e o leguma