Antena Meniu Search
x

Michael Schumacher, în cursa pentru viață. Medicii: "Este în comă artificială"

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher duce cea mai importantă luptă din viaţa sa, la spitalul din Franţa unde este internat.

Vezi și

Jurnaliştii şi fanii au făcut de gardă în faţa spitalului din Grenoble unde este internat Michael Schumacher. Au aşteptat veşti despre starea fostului campion de Formula 1, care a fost spitalizat ieri, după un accident la schi.

A suferit un traumatism cranian sever şi era în comă când a fost adus, aşa că a fost nevoie de o intervenţie neurochirurgicală. Starea lui este, în continuare, gravă, a declarat JEAN-MARC GRENIER, directorul spitalului Universitar din Grenoble.

Medicii îl monitorizează non-stop, dar au avertizat deja că nu vor da publicităţii fiecare modificare a stării celebrului pacient. Un motiv în plus ca fanii lui Schumi, dar şi foştii săi colegi din Marele Circ să fie îngrijoraţi.

A condus întreaga lui carieră asumându-şi riscuri mari şi totul a mers bine. Dar a avut un accident la schi. A avut ghinion, din păcate, a declarat un cunoscut de-al lui Schumacher.

Dacă sunt îngrijorat? Atâta timp cât nu ştim ce s-a întâmplat. Sunt ca şi voi, am auzit ştirile şi, cum sunt din această regiune, am venit să îl văd. Dar nu ne lasă să îl vedem, a spus Olivier Panis, fostul pilot de F1.

Michael Schumacher se afla pe o pârtie din staţiune

a franceză Meribel când a suferit accidentul. Schia alături de fiul său de 14 ani şi de câţiva amici. Martorii spun că fostul campion de Formula 1 a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Deşi purta casă de protecţie, impactul a fost atît de grav, încât germanul şi-a pierdut cunoştinţa.

Salvatorii l-au transportat cu elicopterul până la un spital din apropiere. Medicii de acolo l-au transferat la Spitalul Universitar din Grenoble, care este mai bine echipat pentru astfel de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Michael Schumacher, în cursa pentru viață. Medicii: "Este în comă artificială"