Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Patru romani au murit intr-un accident rutier, in Franta

O vacanta in Franta s-a incheiat dramatic pentru patru romani. Stabiliti de ani buni in Spania, oamenii se intorceau spre casa cand masina lor a fost strivita de un camion scapat de sub control.

de Redactia Observator

la 13.07.2013 , 19:23

Noua echipaje de urgenta au incercat imposibilul. Cei patru romani si algerianul care se afla cu ei in masina au murit pe loc. Rude si prieteni ce ii insoteau au privit inmarmuriti spectacolul mortii din celalte masini.

Nimic nu a mai ramas din masina cu care romanii se intorceau din concediu. In ghemul de fiare, cu greu poti distinge care e camionul francez si care automobilului in care se aflau cinci oameni.

Impreuna cu un grup de prieteni si rude, romanii au pornit la drum, cu trei masini, de la Bordeaux. Aveau de parcurs 300 de kilometri pana in Spania, unde locuiau de ceva timp. Strabatusera deja un sfert din distanta cand, inainte de ora locala cinci dimineata, moartea si-a luat tributul.

Vezi și

In localitatea Teich, din sud-vestul Frantei, o explozie la unul dintre pneuri a facut ca un camion, care circula pe sensul opus, sa intre in deriva. Transporta un utilaj greu, iar soferul nu l-a mai putut controla. In cateva fractiuni de secunda, gigantul a derapat, a intrat pe sensul opus si s-a dus glont catre coloana romanilor. Prima masina a fost strivita de camion, iar celelalte doua - izbite violent. Doua persoane au fost ranite usor.

O armata de echipaje de interventie a impanzit autostrada in cel mai scurt timp. 45 de pompieri au intervenit, cu noua autospeciale. Nu au putut sa il ajute decat pe soferul camionului. Francezul de 33 de ani este, din cate se pare, cardiac si a fost dus de urgenta cu un elicopter, la un spital din Bordeaux. In zona unde s-a produs tragedia autostrada a fost inchisa, iar circulatia a fost deviata, pentru cateva ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » UPDATE! Patru romani au murit intr-un accident rutier, in Franta