Antena Meniu Search
x

Uraganul Agatha a făcut ravagii în Mexic. Bilanţul victimelor a crescut la 11 morți și 33 de dispăruți

Uraganul Agatha, care a lovit coasta Mexicului a măturat tot ce a găsit în cale. Vântul a suflat cu până la 105 mile pe oră (169 km pe oră) în apropiere de orașul de plajă de pe coasta Pacificului. Bilanţul unul tragic: 11 persoane au murit şi alte 33 sunt date dispărute. 

de Redactia Observator

la 01.06.2022, 18:25

Bilanțul victimelor provocate de uraganul Agatha în Mexic
Bilanțul victimelor provocate de uraganul Agatha în Mexic - Profimedia

Uraganul Agatha a atins uscatul ca uragan de categoria 2 pe scara Saffir-Simpson luni după amiază, la vest de Puerto Angel.

Este cel mai violent uragan înregistrat pe coasta Mexicului de la Oceanul Pacific cel puţin din anul 1949, a asigurat luni Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) cu sediu la Miami.

Există probabilitatea unor alunecări de teren și inundații

Guvernatorul statului Oaxaca a anunţat miercuri faptul că este posibil ca ploile abundente să continue. 

Este important ca întreaga populație să rămână în siguranță. Există probabilitatea unor alunecări de teren și inundații, a declarat Alejandro Murat, guvernatorul din Oaxaca.

Guvernatorul din Oaxaca a mai spus că bilanțul morților și al dispăruților este unul preliminar, în acest moment fiind 11 morţi şi peste 30 de oameni daţi dispăruţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Uraganul Agatha a făcut ravagii în Mexic. Bilanţul victimelor a crescut la 11 morți și 33 de dispăruți