Antena Meniu Search
x

Video Uraganul Orlene a lovit litoralul mexican de la Oceanul Pacific. Rafalele de vânt au lăsat zeci de mii de familii fără curent electric

Un nou uragan, numit Orlene, s-a abătut asupra litoralului mexican de la Oceanul Pacific, într-un sector frecventat de numeroşi turişti.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 07:39

Vezi și

 Rafalele de vânt au atins aproape 140 de kilometri pe oră şi au lăsat zeci de mii de familii fără curent electric. În acest timp, pe ţărmul atlantic al Statelor Unite, bilanţul uraganului Ian se apropie de o sută de morţi, mai ales în Florida.  

Întinse suprafeţe sunt inundate iar pagubele materiale sunt estimate la zeci de miliarde de dolari. Preşedintele Joe Biden şi soţia sa vor vizita, mâine, Florida după ce, ieri, s-au aflat pe insula Puerto Rico, teritoriu american devastat, acum două săptămâni, de alt uragan, Fiona. Biden a promis că va face totul pentru ca reconstrucţia să fie rapidă şi deplină, iar Prima Doamnă a ajutat, simbolic, la pregătirea pachetelor cu hrană pentru sinistraţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Uraganul Orlene a lovit litoralul mexican de la Oceanul Pacific. Rafalele de vânt au lăsat zeci de mii de familii fără curent electric