Antena Meniu Search
x

Urgie la graniţa dintre Austria şi Ungaria: O puternică furtună însoţită de grindină şi rafale de vânt (VIDEO)

Vremea s-a dezlănţuit la vecinii noştri din nord-vestul ţării, unde a avut loc o puternică furtună însoţită de grindină şi rafale de vânt.

Vremea s-a dezlănţuit la vecinii noştri din nord-vestul ţării, unde a avut loc o puternică furtună însoţită de grindină şi rafale de vânt, scrie digi24.

În doar câteva minute, pământul a fost acoperit de un strat gros de gheaţă, spre surprinderea celor care au filmat fenomenul meteo.

Au fost afectate mai multe localităţi aflate la graniţa dintre Austria şi Ungaria, unde grindina a făcut şi pagube. Zeci de maşini au fost avariate, iar multe culturi au fost compromise.

În cursul dimineții de luni, un curent de aer rece dinspre nord a ajuns deasupra localităților de la granița dintre Austria și Ungaria.

O primă avertizare meteorologică de ploi torențiale și furtuni însoțite de grindină a vizat vestul bazinului Balaton, ulterior avertizarea s-a extins și asupra părții centrale și de est al bazinului.

Un total de 11 județe au fost sub incidența avertizării de ploi și furtuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Urgie la graniţa dintre Austria şi Ungaria: O puternică furtună însoţită de grindină şi rafale de vânt (VIDEO)