Antena Meniu Search
x

Curs valutar

În Brazilia sunt temperaturi de până la 50 de grade Celsius!

Vremea capricioasă le-a cam stricat planurile de vacanţă turiştilor care au profitat de ofertele turistice de după revelion. De vină a fost căldura.

de Redactia Observator

la 08.01.2014 , 10:34

Cine a mers în Brazilia în loc de amintiri frumoase s-a ales cu arsuri solare. Sunt chiar şi 50 de grade în unele zone. Iar schiorii care au ales să se distreze în Slovenia nu prea au găsit zăpadă.

Sezonul de schi a început cu stângul în alpii Sloveniei, una dintre destinaţiile preferate ale iubitorilor sporturilor de iarnă. De vină sunt temperaturile de până la 10 grade Celsius. Cei mai dezamăgiţi au fost cei mici.

"Din păcate, este cald şi este foarte puţină zăpadă pe pârtia de schi, poate doar câţiva sute de metri sunt acoperiţi de zăpadă, dar nu ne deranjează foarte tare. Nu ne place foarte mult să schiem, aşa că ne este de ajuns să ne plimbăm un pic. Ne-am tot gândit să mergem în Austria pentru că, din păcate, nu ne putem bucura de iarnă prin jur", spun turiştii. 

Vezi și

Visul unei vacanţe ideale a fost spulberat şi în Brazilia, unde temperaturile caniculare i-au pus pe jar pe turişti.

Termometrele în capitala Braziliei arată între 40 şi 45 de grade Celsius, însă, în alte regiuni, sunt chiar şi 50 de grade Celsius.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » În Brazilia sunt temperaturi de până la 50 de grade Celsius!