Antena Meniu Search
x

O tânără de 20 de ani din SUA a ajuns cu maşina la o adresă greşită. Proprietarul o împușcă și o ucide

Statele Unite sunt zguduite de o serie de crime şocante. Un bărbat de 65 de ani a împuşcat mortal săptămâna trecută o femeie de 20 de ani care a ajuns din greşeală cu maşina unor prieteni în faţa casei sale. Tinerii căutau locuinţa unui alt prieten, dar au nimerit din greşeală la altă adresă. Deşi nu au ieşit din maşină şi nici nu l-au ameninţat în vreun fel pe proprietarul casei, acesta a deschis focul în mod "inexplicabil" asupra lor, relatează BBC.

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 19:19

Val de crime "inexplicabile" în SUA. O tânără de 20 de ani a fost împuşcată mortal după ce a ajuns din greşeală în faţa unei case
Kaylin Gillis - Gofundme

Tragedia s-a petrecut în localitatea Hebron, o zonă rurală din statul New York. O maşină în care se aflau patru tineri care căutau locuinţa unui prieten a intrat din greşeală pe aleea din faţa casei lui Kevin Monahan, un bărbat de 65 de ani. Aleea este slab luminată noaptea, dar tinerii nici nu ai coborât din maşină şi nici nu l-au ameninţat în vreun fel, ba chiar s-au pus în mişcare pentru a pleca. Cu toate astea bărbatul a deschis focul asupra vehiculului. 

A ucis-o pe Kaylin Gillis, o tânără de 20 de ani care se afla în maşină. Kevin Monahan a fost pus sub acuzare pentru crimă cu premeditare sau de gradul doi potrivit legislaţiei americane şi riscă între 10-25 de ani de închisoare cu sau fără eliberare condiţionată.

"Acesta este un caz foarte trist al unor tineri care căutau casa unui prieten și au ajuns la casa acestui bărbat care a decis să iasă cu o armă de foc și să deschidă focul", a declarat un șef al poliţiei locale la o conferință de presă. "În mod clar, nu există nicio amenințare din partea nimănui din vehicul. Nu există niciun motiv ca domnul Monahan să se simtă amenințat", a mai spus acesta. 

După atac, tinerii au plecat și au încercat să cheme ajutor într-un oraș din apropiere, dar Kaylin a fost declarată moartă de paramedici. Potrivit poliţiei locale agresorul nu a cooperat și a refuzat să părăsească casa pentru a vorbi cu poliția. O pagină GoFundMe a fost creată pentru a ajuta familia tinerei "cu înmormântarea și alte cheltuieli".

Cu două zile în urmă, într-un caz separat, un bărbat alb din statul american Missouri a împușcat un adolescent de culoare care a sunat din greşeală la uşa casei lui. Potrivit unui procuror, această crimă ar putea avea şi o componentă  rasială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O tânără de 20 de ani din SUA a ajuns cu maşina la o adresă greşită. Proprietarul o împușcă și o ucide