Antena Meniu Search
x

Val de sinucideri pe portavionul Washington. Ce le-a mărturisit un marinar părinților, înainte de a se sinucide

Părinții unui marinar care s-a sinucis în timp ce se afla la bordul portavionului american USS George Washington, unul dintre cei șapte membri ai echipajului care au murit în ultimul an, au criticat modul în care Marina a reacționat la această criză, scrie CNN

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 16:35

Ce le-a mărturisit un marinar părinților, cu puțin timp înainte de a-și lua viața
Ce le-a mărturisit un marinar părinților, cu puțin timp înainte de a-și lua viața - CNN

John Sandor și Mary Graft, părinții marinarului Xavier Hunter Mitchell Sandor au declarat că fiul lor nu a oferit prea multe detalii despre condițiile de pe navă, dar a spus că experiența a fost „îngrozitoare".

„Oamenii nu ar trebui să trăiască așa”, a spus John Sandor, despre condițiile în care trăia fiul său pe USS George Washington. Xavier își suna părinții din mașină și se plângea că nu are apă caldă pentru a face duș.

Portavionul cu propulsie nucleară este într-un proces de realimentare și revizie la șantierul naval din Newport News din Virginia, din 2017. Luni, peste 200 de marinari au fost mutați la o facilitate a Marinei din apropiere, după ce au fost înregistrate mai multe decese prin sinucidere în rândul echipajului.

Anchetă după valul de sinucideri de pe USS George Washington

Pe acelaşi subiect

"Îi plăcea această meserie. Avea ture de 12 ore. Și cum poți dormi pe un portavion, cu zgomote și mirosuri de tot felul în timpul zilei? Așa că dormea în mașina lui", a mărturisit tatăl marinarului. "Este pur și simplu îngrozitor. Niciun marinar nu ar fi trebuit să trăiască pe acea navă în astfel de condiții".

În ultimul an, șapte marinari au murit, patru dintre ei sinucigându-se. Marina americană a deschis o investigație, iar primele rezultate sunt așteptate în această săptămână, a anunțat John Meier, comandantul forțelor aeriene navale. 

„Am desemnat un ofițer care să analizeze și să cerceteze cauza imediată a acestor cazuri. A existat un declanșator imediat? A existat o legătură între aceste evenimente?”, a declarat Meier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Val de sinucideri pe portavionul Washington. Ce le-a mărturisit un marinar părinților, înainte de a se sinucide