Antena Meniu Search
x

Video Val de speculații după operația Prințesei de Wales. De ce se crede că situația ar fi mult mai gravă decât pare: "Cred că ceva a decurs greşit"

Îngrijorare mare în Marea Britanie din cauza sănătăţii viitoarei regine. Kate Middleton a fost operată pentru o problemă abdominală, dar perioada de recuperare de trei luni îi face pe mulţi să creadă că afecţiunea este mult mai gravă decât lasă familia regală să se înţeleagă. Prinţesa de Wales se simte bine după a doua noapate petrecută în spital, iar azi a fost vizitată de prinţul William şi de părinţi.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 20:18

Vezi și

Kate Middleton a fost operată la unul dintre cele mai bune spitale din Londra. De-a lungul timpului, aici au fost trataţi membri ai familiei regale, fostul preşedinte american John F. Kennedy şi actriţa Liz Taylor. Prinţesa de Wales va rămâne internată două săptămâni, dar nu va reveni la îndatoririle sale decât după Paşte.

Sarah Hewson, jurnalist specializat pe familia regală: Anunţul a venit ca un şoc pentru noi, cei care urmărim familia regală îndeaproape. Au spus că operaţia a fost planificată, dar în mod evident nu a fost planificată de mult timp pentru că urma să fie o perioadă foarte ocupată cu apariţii publice pentru amândoi Prinţii de Wales.

Deşi se ştie că nu a fost vorba de cancer, problema medicală rămâne un mister.

Marc Siegel, medic: Poate fi o tumoare benignă, o hernie, o procedură ginecologică? Aproape toate operaţiile abdominale la care mă pot gândi, care nu reprezintă o urgenţă, se fac laparoscopic sau robotic. A doua zi eşti acasă. Cred că ceva a decurs greşit. Mă îngrijorează o complicaţie, o infecţie.

Pe acelaşi subiect

Ziarele britanice au avut subiectul pe prima pagină. Localnicii, dar şi turiştii au transmis urări de bine viitoarei regine. 

Turist: Sunt în vizită la Londra şi am vrut să vin la Palatul Kensington. A fost un dublu motiv ca să vin. Îi urez toate cele bune.

"Este surprinzător, ea este mereu în formă foarte bună."

De-a lungul timpului, Kate a mai fost spitalizată pentru greţuri extreme în 2012, când era însărcinată cu primul copil. În copilărie, a fost operată la cap, dar şi această afecţiune este păstrată secretă.

Părinţii şi fraţii ei îşi iau liber pentru a-i fi alături după externare. La fel, şi Prinţul William care a fost fotografiat după ce şi-a vizitat soţia la spital. Între timp, Regina Camilla a dezvăluit că Regele Charles, care va fi operat săptămâna viitoare pentru prostată mărită, se simte bine şi abia aşteaptă să revină la muncă. În cazul lui, spitalizarea va fi mult mai scurtă.

 După 70 de ani, peste 80% dintre bărbaţi au prostate mărite.

Marc Siegel, doctor: În prezent, folosim un laser verde, adică o procedură minim invazivă. Nu este o operaţie majoră. Terminăm într-o oră, a doua zi poţi fi acasă.

Cele două probleme de sănătate înseamnă cei mai activi membri ai familiei regale nu îşi vor îndeplini obligaţiile. Regina Camilla şi sora Regelui, prinţesa Anne, vor prelua o parte din îndatoriri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Val de speculații după operația Prințesei de Wales. De ce se crede că situația ar fi mult mai gravă decât pare: "Cred că ceva a decurs greşit"