Antena Meniu Search
x

Video Kate Middleton, operată abdominal. Palatul Kensington nu a anunţat ce boală are. Va sta internată două săptămâni

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a suferit o intervenție chirurgicală abdominală la Londra și va rămâne în spital timp de până la 14 zile, pentru a se recupera, a anunțat Palatul Kensington.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 21:26

Vezi și

Într-un comunicat, palatul a spus că prințesa, în vârstă de 42 de ani, a fost internată ieri la The London Clinic, un spital privat din centrul Londrei, pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată, potrivit Sky News.

„Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, a spus palatul.

Prințesa a suferit o intervenție chirurgicală abdominală

„Pe baza recomandărilor medicului, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”.

Pe acelaşi subiect

Palatul a refuzat să spună din ce cauză a fost operată Kate, dar a confirmat că afecțiunea nu este canceroasă. Potrivit informațiilor de pe Sky News, operația a fost una de rutină și, după ce va fi externată din spital, Prințesa de Wales se va recupera acasă, în Windsor.

Conform comunicatului, „Palatul Kensington va mai oferi informații cu privire la starea alteței sale regale, doar când vor exista astfel de informații de oferit”.

"Prițesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor în cauză pentru faptul că trebuie să-și amâne îndatoririle".

Prințesa a fost văzută ultima oară la slujba de Crăciun a familiei regale din Sandringham. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, operată abdominal. Palatul Kensington nu a anunţat ce boală are. Va sta internată două săptămâni