Antena Meniu Search
x

Van Damme, protagonist într-un videoclip muzical

Pandemia a anulat filmările pentru mai multe producţii cinematografice din toată lumea. Şi de peste Ocean, evident. Vedetele de la Hollywood s-au adaptat.

de Redactia Observator

la 03.09.2020, 14:55

Vezi și
  • Van Damme, de pildă, a devenit protagonistul unui videoclip muzical.
  • Clipul a fost regizat de propria lui fiică.

Îmbrăcat în haine lejere, actorul de la Hollywood apare dansând într-o parcare goală din California. Scenele de dans se mută apoi la malul mării. La un moment dat, el renunţă chiar la camaşă, spre bucuria fanelor. Căci, să recunoaştem, la 59 de ani, Jean-Claude Van Damme continuă să facă furori.

Paşii de dans asemănători unor mişcări de arte marţiale ne duc cu gândul la scenele de luptă din filmele Bloodsport sau Kickboxer, în care actorul belgian a jucat în anii 80. Intitulat "Ultrarêve", videoclipul face parte din noul album "Anatomy of Light", al trupei franceze Aaron. Iar clipul a fost regizat chiar de fiica vedetei, Bianca Van Damme. 

Van Damme nu este însă primul actor de la Hollywood care acceptă o astfel de provocare. În anii 2000, Christopher Walken şi-a arătat talentul la dans în clipul muzical Weapon Of Choice al artistului britanic, Fatboy Slim. Deşi nu multă lume ştie, actorul a cochetat cu lumea dansului înainte să ajungă pe marile ecrane. Este, de altfel, si motivul pentru care apare dansând în multe din filmele sale. 

Nu doar bărbaţii de la Hollywood par să aibă talent la dans, ci şi femeile. Protagonista din Gone Girl "Rosamund Pike" a stârnit rumoare cu mişcările ei din videoclipul Voodoo in My Blood a trupei britanice Massive Attack. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Van Damme, protagonist într-un videoclip muzical