Antena Meniu Search
x

Vecinii bulgari au deja totul pus la punct pentru minivacanta de 1 Mai si Paste

In timp ce litoralul romanesc abia se dezmorteste dupa vijeliile din ultima saptamana, vecinii nostri bulgari au deja totul pus la punct pentru minivacanta de 1 Mai si Paste.

Vezi și

Bulgarii au inteles ca turistii multi vin odata cu preturile mici. S-au axat pe cantitate, mai mult decat pe calitate si astfel au atras, in fiecare an, sute de mii de oameni. Curatenia, insa, a fost mereu un laitmotiv in toate hotelurile. “Sunt multi copii pe care mamele ii lasa sa se usureze in piscina, asa ca avem reguli foarte stricte si in ceea ce priveste acest lucru. In fiecare dimineata, piscina este verificata”, a declarat Fritz Feldmeijer, managerul unui hotel de cinci stele din Albena

La fel si camerele sau restaurantele. S-au pregatit pana la cel mai mic detaliu. Si au mai scazut si preturile. “Un hotel de patru stele, cu pensiune completa, de persoana, pe un sejur de 3 zile, incepe de la 75-96 de euro. Poate ajunge pana la 140 de euro, trei nopti la all inclusive”, a spus Ion Bondar, director de marketing statiunea Nisipurile de Aur, Bulgaria

In Constanta, turistii vor gasi, in schimb, excavatoare, moloz si praf. Iar ca sa ajunga la muzeu, la moschee sau la Edificiul Roman cu Mozaic, adica in zona veche a orasului, ei vor trebui sa faca slalom printre transee. Primaria a dat, ieri, startul lucrarilor de refacere din temelii a zonei istorice, aflata la o aruncatura de bat de Portul Constanta, acolo unde vor acosta toate navele de croaziera. “Este vorba despre o lucrare cam de 11 milioane de euro, bani europeni si vom reabilita integral toate strazile din zona peinsulara. Am pornit in 2009 faleza de la Casino”, a subliniat primarul Radu Mazare.

Termenul final de executie al proiectului este decembrie 2014, insa ar putea fi prelungit pana in primavara anului 2015. Destul pentru ca orasul Constanta sa lase un gust amar zecilor de mii de turisti care vor veni la noi la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Vecinii bulgari au deja totul pus la punct pentru minivacanta de 1 Mai si Paste