Antena Meniu Search
x

Vestul Germaniei are al "cincilea anotimp". Începe în fiecare an pe 11 noiembrie, la ora 11 şi 11 minute - VIDEO

Germania are un "al cincilea anotimp". Nu este vorba despre o schimbare provacată de criza climatică, ci mai degrabă este o stare de spirit.

de Redactia Observator

la 13.11.2021, 11:20

Vestul Germaniei are al "cincilea anotimp". Începe în fiecare an pe 11 noiembrie, la ora 11 şi 11 minute
- Captura Youtube

În fiecare an, locuitorii de pe Valea Rinului dau startul Carnavalului Fericirii. Pentru nemţii din vestul Germaniei acesta reprezintă al cincilea anotimp, pentru că indiferent de vreme sau de restricţiile impuse de autorităţi Carnavalul este socotit un anotimp al veseliei şi al nebuniilor.

Prima ediţie a Carnavalului a avut în loc în 1800

Sărbătoarea este una tradiţională în Germania, iar startul este dat de fiecare dată la ora 11 şi 11 minute, pe data de 11 în luna a 11-a. Cifra 11 este simbolul bunei dispoziţii, motiv pentru care este imperios necesar ca startul să fie dat cu rigurozitate la ora 11:11. Carnvalul are o lungă istorie, prima ediţiei având loc în anul 1800.

Ediţia din acest an a început la Koln, iar participanţii au fost nevoiţi să prezinte rând pe rând certificatele verzi pentru a li se permite intrarea. În ciuda faptului că Germania se confruntă în acest zile cu un noul val de infectări, oamenii nu au vrut să rupă tradiţia şi să renunţe la Carnavalul Fericirii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Vestul Germaniei are al "cincilea anotimp". Începe în fiecare an pe 11 noiembrie, la ora 11 şi 11 minute - VIDEO