Antena Meniu Search
x

Victime colaterale ale războiului ruso-ucrainean: Pisicile ruseşti au primit interzis la competiţiile internaţionale

Printre victimele colaterale ale războiului ruso-ucrainean au căzut şi pisicile ruseşti. Aceastea au ajuns să fie interzise la competiţiile internaţionale. În plus, acestea nu vor mai fi înscrise în registrul pisicilor cu pedigree, anunţă Federația Internațională a Felinelor.

de Monica Palade

la 03.03.2022, 19:27

Decizia a venit ca o măsură împotriva deciziei Rusiei de a invada Ucraina. Federația Internațională a Felinelor a anunţat că pisicile crescute în Rusia nu vor avea voie să concureze în expozițiile lor de pisici până pe 31 mai cel mai devreme.

În plus, consiliul executiv a confirmat, de asemenea, că proprietarii de pisici care locuiesc în Rusia sunt, de asemenea, interziși din organizație până la o nouă notificare. „Consiliul executiv al Federația Internațională a Felinelor este șocat și îngrozit că armata Federației Ruse a invadat Republica Ucraina și a început un război.

Felinele, victimele unui război nedorit

Mulți oameni nevinovați au murit, mulți alții sunt răniți și sute de mii de ucraineni sunt forțați să-și părăsească casele pentru a-și salva viața. Asistăm cu toții la distrugerea și haosul cauzate de acest act de agresiune fără precedent. Pe lângă asta, colegii noștri crescători de feline din Ucraina încearcă cu disperare să aibă grijă de pisicile lor și de alte animale în aceste circumstanțe dificile. Suntem extrem de fericiți că mulți membri ai cluburilor FIFe de la granița cu Ucraina, precum Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, dau o mână de ajutor prietenilor lor crescători ucraineni”.

Pe acelaşi subiect

Recent, Universitatea Bicocca din Milano (Italia) a decis să anuleze un curs despre scriitorul rus Fedor Dostoievski, ca urmare a "polemicii" suscitate de ofensiva militară a Rusiei în Ucraina. Ulterior, universitatea a bătut în retragere după avalanşa de critici primite. "A fi rus este o problemă? Chiar şi dacă este un rus mort?

Ceea ce se întâmplă în Ucraina este oribil şi îmi dau lacrimile doar dacă mă gândesc. Însă astfel de lucruri sunt ridicole: o universitate italiană care interzice un curs despre Dostoievski. Nu pot să cred aşa ceva. Ar trebui să vorbim mai mult despre Dostoievski. Sau despre Tolstoi, cel care a inspirat mişcările non violente", a explicat scriitorul, traducătorul şi bloggerul italian Paolo Nori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Victime colaterale ale războiului ruso-ucrainean: Pisicile ruseşti au primit interzis la competiţiile internaţionale