Antena Meniu Search
x

Video terifiant: un şofer fuge dintr-un oraş devastat de flăcări, în California

Un video terifiant, filmat de un şofer care fuge dintr-un oraş devastat de foc, în California a apărut pe reţelele de socializare. Bărbatul reuşeşte să scape.

Un video terifiant, filmat de un şofer care fuge dintr-un oraş devastat de flăcări, în California a apărut pe reţelele de socializare. Bărbatul reuşeşte să scape din infern.

Scenele au fost filmate în Santa Rosa, în mijlocul incendiilor din California. Bărbatul părăseşte cu maşina localitatea şi a reuşit să filmeze dezastrul provocat de flăcări. Toate casele erau mistuite de foc, iar pompierii încercau, fără succes, să-l înfrunte.

"În timp ce mă uitam la un film am simţit miros de fum. Era 11.30 noaptea. Am urcat în camionetă şi am plecat spre est", povesteşte şoferul.

Pe acelaşi subiect

Cu greu, omul şi-a găsit scăparea.

"Totul era mistuit de foc în faţa mea. M-am întors, pentru a ajunge în Fulton, dar focul era şi mai intens, din ambele părţi ale drumului. Am mers înainte şi mi-am găsit cu greu drumul către un loc sigur", a mai spus bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bilanţul incendiilor din California indică peste 20 de morţi şi sute de răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Video terifiant: un şofer fuge dintr-un oraş devastat de flăcări, în California