Antena Meniu Search
x

Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Fiul cel mic are doar 3 anișori

Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Fiul cel mic, din relația cu iubitul italian, are doar 3 ani.

Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Fiul cel mic, din relația cu iubitul italian, are doar 3 ani.

Violeta Senchiu, de 32 de ani, a avut parte de un sfârșit groaznic în Italia, după ce iubitul ei de 48 de ani a provocat un incendiu în care femeia a ars de vie. 

Transportată la spital cu arsuri grave, tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie, medicii nemaiputând să-i salveze viața.

În urma ei au rămas trei copii, de 13, 9 și 3 ani. Cei trei copilași vor fi crescuți acum de mama româncei, stabilită de mai mulți ani în Italia.

Pe acelaşi subiect

Și Violeta va fi înmormântată tot în Italia, unde era plecată de aproape 20 de ani. Medicii italieni au efectuat, marți, autopsia, iar familia va stabili când va fi înmormântată românca după ce va primi trupul neînsuflețit de la morgă.

Violeta a ars de vie după un incendiu provocat de iubitul italian

Iubitul italian al Violetei, Gimino Chirichella, de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei.

Iubitul româncei s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta, în Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

Bărbatul a fost şi el rănit în explozie, fiind dus la spitalul spitalul "San Carlo" din Potenza, acolo unde se află sub pază. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Fiul cel mic are doar 3 anișori