Antena Meniu Search
x

Visul li s-a transformat în coşmar: Doi britanici au rămas blocaţi în Ucraina, după ce au venit să îşi ia gemenii născuţi de o mamă surogat

Au aşteptat timp de 13 ani momentul să devină părinţi, dar nu s-au aşteptat nicio clipă ca visul lor să se transforme în scurt timp într-un adevărat coşmar.

de Monica Palade

la 01.03.2022, 13:59

Manisha şi Metaish Parmar au rămas blocaţi în Ucraina, când au venit să îşi ia gemenii născuţi de mamă surogat. Cei doi au sosit în ţara vecină în urmă cu trei săptămâni când mama-surogat urma să nască.

A început însă războiul, iar cei doi nu au mai putut părăsi Ucraina. „Lucrurile nu sunt deloc bune, putem auzi explozii. Este absolut traumatizant şi devastator. Suntem îngrijoraţi, nu ştim ce să facem. Nu putem pleca nicăieri, suntem blocaţi în Kiev”, a declarat Manisha Parmar.

În timp ce familia stă în apartament, de fiecare dată când se declanșează sirenele de raid aerian, aceasta este forţată să se îndrepte într-un adăpost anti-bombă.

Visul s-a transformat în coşmar

Pe acelaşi subiect

„Credeam că vom veni aici, ne vom vedea copiii născându-se şi vom trăi cele mai frumoase momente din viaţa noastră. 13 ani am aşteptat acest moment. Iar acum pur şi simplu trăim cel mai urât coşmar şi doar vrem să scăpăm”, a mai spus femeia.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient, Ambasada Marii Britanii le-a cerut celor doi să conducă 14 ore printr-o zonă de război pentru a putea ridica documentele şi a putea plecat.

„Într-o situație ca aceasta, ați crede că ar înțelege, nu? Și vor trimite documentul de călătorie de urgență electronic. Dar nu."

Ambasada Marii Britanii le-a eliberat documente de călătorie de urgență, dar se află în orașul vestic Liov, de unde trebuie să fie ridicate. „Drumurile și trenurile sunt blocate și cu patru adulți și gemeni, este absolut imposibil”. Tatăl şi mama domnului Parmar au venit şi ei să ajute cuplul să îşi ia gemeni, înainte de începerea războiului.

În plus, există o limită de 20 de litri de combustibil de persoană, insuficientă pentru cele opt ore de mers cu mașina până la Liov. În plus, niciun taxi nu îi va lua mai departe.

„Ne rugăm guvernului britanic și ambasadei Marii Britanii să ne ajute să ieșim din acest loc cât mai curând posibil”, a declarat şi Metaish Parmar.

„Tensiunile cresc, lucrurile nu arată bine sau nu sună bine unde suntem, în jurul nostru. Mediul este foarte stresant și, evident, suntem speriați, nu știm la ce să ne așteptăm acum”, a mai povestit britanica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Visul li s-a transformat în coşmar: Doi britanici au rămas blocaţi în Ucraina, după ce au venit să îşi ia gemenii născuţi de o mamă surogat