Antena Meniu Search
x

Disperarea unor părinți dispuși să-și riște viața ca să ajungă la bebelușul lor născut în Ucraina, cu mamă surogat

Doi părinți din Australia sunt disperați să-și aducă acasă bebelușul născut în Ucraina, cu ajutorul unei mame surogat. Cuplul spune că este dispus să riște tot, doar ca să ajungă să-și țină copilul în brațe.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 18:19

Disperarea unor părinți dispuși să-și riște viața ca să ajungă la bebelușul lor născut în Ucraina, cu mamă surogat - The Sun

Jessica și Kevin Van Nooten au călătorit din Australia spre zona de conflict pentru a fi cu copilul lor prematur, Alba, care se află în prezent într-o unitate de terapie intensivă neonatală din Odessa, Ucraina.

Bebelușul s-a născut marți seara, cu doar câteva ore înainte de invazia Rusiei în Ucraina, unde locuiește mama lor surogat, scrie The Sun.

Disperați, Jessica și Kevin și-au făcut repede un bagaj cu intenția de a călători în zona de război, dar zborurile au fost deviate din cauza conflictului. S-au urcat miercuri într-un avion cu doar câteva ore înainte ca bombardamentul rusesc să înceapă la Kiev, însă din Varșovia nu au mai putut să înainteze.

Bebelușul, născut prematur, se află într-un spital din Odessa

Pe acelaşi subiect

Jessica Van Nooten spune că a trebuit să apeleze la o mamă surogat după ce toate încercările de a rămâne însărcinată au eșuat. Fiica ei s-a născut prematur, la 29 de săptămâni, în Ucraina, iar în prezent este îngrijită într-o unitate de terapie intensivă neonatală din Odessa.

Cuplul spune că inițial intenționa să ia un zbor din Melbourne către Ucraina cu o escală în Dubai. Însă războiul le-a dat peste cap toate planurile.

În cele din urmă, tinerii părinți au luat un zbor spre Varșovia, Polonia, și continuă să caute soluții pentru a ajunge la Odessa. ”Ne-au spus că granițele sunt închise, să rămânem pe loc, însă noi vrem doar să ajungem acolo”, spune, disperată, tânăra mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Disperarea unor părinți dispuși să-și riște viața ca să ajungă la bebelușul lor născut în Ucraina, cu mamă surogat