Antena Meniu Search
x

Video Vizita lui Kim Jong Un în Rusia s-a încheiat. Liderul nord-coreean şi Vladimir Putin şi-au oferit în dar unul altuia câte o puşcă

Vizita lui Kim Jong Un s-a încheiat cu un cadou pe măsură. Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său nord-coreean Kim Jong Un şi-au oferit în dar unul altuia câte o puşcă. Liderul de la Phenian şi-a prelungit însă şederea în Rusia cu câteva zile, timp în care şi Lukaşenko a ajuns în ţară pentru discuţii Putin. Între timp, atacurile continuă în Ucraina, mai ales în Herson, unde autorităţile au ordonat evacuarea civililor. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 09:08

Vezi și

Liderul de la Phenian şi-a prelungit şederea cu câteva zile, ajungând acum în estul Rusiei, fără să fie dezvăluit însă motivul. Înainte ca cei doi conducători să-şi ia la revedere pentru moment, au făcut un mic schimb de cadouri. Putin i-a oferit omologului său nord coreean o mănuşă de la un costum spaţial şi o carabină de fabricaţie rusească de cea mai înaltă calitate. În replică, Kim Jong Un i-a dăruit o puşcă fabricată în ţara sa. Vladimir Putin se pregăteşte acum pentru o altă vizită a unui lider internaţional. 

Lukaşenko se întâlneşte astăzi cu Putin

Aleksandr Lukaşenko, preşedintele Belarusului, a ajuns deja în Sochi şi astăzi ar urma să se întâlnească pentru discuţii cu Putin. Principalele subiecte dezbătute vor fi legate de economie, industrie şi agricultură. 

Între timp, Volodimir Zelenski a oferit medalii soldaţilor săi. 

Pe acelaşi subiect

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Ziua aceasta a fost stabilită pentru a marca victoria ucraineană. Contraofensiva din Harkov s-a sfârşit anul trecut pe 14 septembrie şi, după luarea a mai multor măsuri, steagul nostru galben-albastru a fost ridicat în Izium. 

Situaţia rămâne îngrijorătoare pe front

Pe front, situaţia rămâne însă îngrijorătoare. Atacurile continuă în mod regulat în Herson, iar autorităţile ucrainene au ordonat evacuarea civililor. În schimb, Zelenski plănuieşte ca săptămâna viitoare să meargă la Adunarea Generală a ONU, spun unele surse, şi ar urma să se întâlnească cu Joe Biden. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Vizita lui Kim Jong Un în Rusia s-a încheiat. Liderul nord-coreean şi Vladimir Putin şi-au oferit în dar unul altuia câte o puşcă