Antena Meniu Search
x

Vizita Papei Francisc in Rio de Janeiro a atras un numar record de turisti in Brazilia

Vizita Papei Francisc in Rio de Janeiro a atras un numar record de turisti, in Brazilia. Trei milioane de oameni s-au imbulzit pe plaja Copacabana, un record istoric absolut

Vezi și

Ca sa se asigure ca prind un loc bun, sute de mii de oameni, printre care si calugarite si episcopi, au innoptat pe nisip si nu au ezitat sa il fotografieze pe Sfantul Parinte. Pentru zeci de minute, plaja Copacabana a devenit centrul lumii catolice. Cativa enoriasi au preferat sa priveasca ceremonia in timp ce se scaldau in mare. “A fost o experienta unica in viata! A fost minunat sa vad tineri care nu beau alcool, care nu fumeaza, care nu se bat, care petrec in liniste!”, a exclamat o turista.

Suveranul Pontif i-a rugat pe credinciosi sa raspandeasca cuvantul lui Dumnezeu in toate colturile lumii. "Maria, mama lui Isus si mama noastra, va acompaniaza mereu cu tandrete. Mergeti si adunati discipoli in toate popoarele", a indemnat Papa.

Inainte, Papa Francisc a avut parte de o supriza placuta dupa ce a rostit un discurs in fata clasei conducatoare a Braziliei.

Suveranul a primit cadou o podoaba cu pene pe care si-a pus-o pe cap, in uralele publicului.

Sfantul Parinte, aflat in prima vizita oficiala de la preluarea mandatului, s-a intors azi-noapte la Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Vizita Papei Francisc in Rio de Janeiro a atras un numar record de turisti in Brazilia