Antena Meniu Search
x

Putin, avertisment pentru adversarii Rusiei: Sper că nimănui nu-i va veni ideea de a trece linia roşie cu Moscova. Noi decidem care este aceea

Președintele rus Vladimir Putin i-a avertizat pe adversarii Rusiei, în contextul tensiunilor cu Ucraina, să "nu întreacă limita cu Moscova", adăugând că el va decide care sunt acele limite. Liderul de la Kremlin a mai adăugat că Rusia își va apăra întotdeauna valorile morale și spirituale.

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 15:12

Vladimir Putin, președintele Rusiei
Vladimir Putin, președintele Rusiei - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Sper că nimeni nu se va gândi să întreacă limitele cu Moscova. Noi vom decide singuri care sunt acestea", a avertizat președintele rus, Vladimir Putin, în cadrul discursului anual din Parlament. 

"Rusia are interesele sale pe care le apărăm și le vom apăra în cadrul dreptului internațional, de fapt, așa cum fac și alte țări ale lumii. Dacă cineva refuză să realizeze acest lucru, este reticent să aibă un dialog, Rusia va găsi întotdeauna o modalitate de a-și apăra poziția", citează Radio Free Europe

”Noi ne comportăm per ansamblu cu reţinere şi în mod modest, iar adesea nici măcar nu răspundem unor acţiuni inamicale şi grosolane flagrante”, a subliniat liderul de la Kremlin în discursul său anual adresat naţiunii, susţinut în faţa membrilor Parlamentului.

Putin i-a avertizat pe cei care ”ne iau bunele intenţii drept o slăbiciune”.

De asemenea, liderul de la Kremlin a subliniat că Rusia "își va apăra întotdeauna valorile morale și spirituale".

"Astăzi, familia, prietenii, ajutorul reciproc și compasiunea, sunt printre prioritățile noastre. Valorile spirituale și morale, de care unele state au uitat, ne-au făcut mai puternici și întotdeaula le vom proteja", a promis Putin, scrie TASS.

Totodată, în cadrul discursului anual din Parlament, președintele rus a anun'at că țara sa intenționează să dobândească imunitatea colectivă până în toamna acestui an și i-a încurajat pe cetățeni să se vaccineze anti-COVID. 

"Astăzi, vaccinarea este crucială pentru dobândirea imunităţii colective până la toamnă. Cercetătorii noștri au ajuns la un progres real. Rusia are trei vaccinuri sigure împotriva coronavirusului". Vladimir Putin i-a lăudat pe cetățenii ruși pentru că "au respectat măsurile de precauţie epuizante".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Putin, avertisment pentru adversarii Rusiei: Sper că nimănui nu-i va veni ideea de a trece linia roşie cu Moscova. Noi decidem care este aceea