Antena Meniu Search
x

"Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?" O româncă din Italia trăiește un coșmar din cauza fostului iubit. Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit

O româncă din Italia trăiește, de mai bine de un an, un adevărat coșmar din cauza fostului iubit. Femeia le-a declarat carabinierilor că bărbatul le-a amenințat atât pe ea cât și pe fetița ei de doar 5 ani, potrivit Il Gazzettino. În cel mai recent act de agresiune, bărbatul i-a dat foc mașinii.

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 18:39

"Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?" O româncă din Italia trăiește un coșamr din cauza fostului iubit. Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit
"Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?" O româncă din Italia trăiește un coșamr din cauza fostului iubit. Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit - Il Gazzettino

Românca, în vârstă de 32 de ani, lucrează ca barmaniță. „A fost fostul meu iubit, mă terorizează de un an de zile. Amenință că ne va ucide pe mine și pe fetița mea de 5 ani dacă nu mă întorc la el. Cu o zi înainte de a-mi da foc la mașină mi-a trimis un mesaj în care m-a întrebat: ‘Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?”, le-a povestit femeia carabinierilor.

În noaptea de vineri spree sâmbătă, agresorul i-a incendiat mașina, un Citroen C3. Mașina, achiziționată în 2021 și pe care proprietara tocmai o terminase de plătit, era parcată în spatele blocului în care locuiește tânăra mama.

Agresorul este un român în vârstă de 36 de ani, fost polițist. Acesta a trecut la amenințări când a văzut că fosta sa iubită nu vrea să se împace cu el. 

Coșmarul trăit de victimă

Anul trecut, bărbatul ar fi dat buzna în apartamentul fostei partenere și a amenințat-o cu un cuțit de bucătărie. A fost arestat și a primit un ordin de restricție. Nici asta nu l-a descurajat pe agresor. 

De frica lui, femeia s-a întors pentru trei luni în România, sperând că bărbatul se va liniști. „L-am denunțat deja, ce altceva ar trebui să fac? Sper să-l aresteze și să-l țină în închisoare. Mi-e teamă că mă va ucide și pe mine, și pe fetița mea”, a mai mărturisit femeia speriată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?" O româncă din Italia trăiește un coșmar din cauza fostului iubit. Bărbatul a amenințat-o cu un cuțit