Antena Meniu Search
x

Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. Opt oameni au murit

Jumătate din America este paralizată de prima furtună de zăpadă din sezon. Cel puţin opt oameni au murit până acum în accidentele provocate de vremea extremă, iar în New York este stare de urgenţă.

de Redactia Observator

la 04.12.2019, 11:21

Vezi și

Jumătate din America este paralizată de prima furtună de zăpadă din sezon. Cel puţin opt oameni au murit până acum în accidentele provocate de vremea extremă, iar în New York este stare de urgenţă. Pe marile aeroporturi de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, aproape 7.000 de zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri din cauza ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt.

În Minnesota, Wisconsin şi în statele din nord-est, vacanţa de Ziua Recunoştinţei a fost de coşmar. A nins fără oprire, iar în multe localităţi troienele depăşesc jumătate de metru.

Doar în Connecticut s-au înregistrat aproape 2.000 de apeluri de urgenţă şi 300 de accidente în trafic. În statul New York, în schimb, e stare de urgenţă.

Însă de ieri dimineață, marţi, autoritățile din New York au impus măsuri speciale pt prima furtuna de zăpada din aceasta iarna. Aproape toate drumurile importante au fost tratate cu materiale de dezăpezire și s-a luat in calcul închiderea instituțiilor publice, a școlilor și grădinițelor, iar

Vremea rea a făcut opt victime peste Ocean. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul snowmobilului său şi a intrat într-un copac.

Problemele s-au ţinut lanţ şi pe marile aeroporturi de pe coasta de est. Aproape 7.000 de zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri din cauza ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt.

Furtuna de zăpadă care s-a întins de la vest la est în statele unite a adus, pe lângă ninsori abundente, rafale puternice de vânt şi ploi torenţiale. Meteorologii anunţă că vremea rea va continua

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. Opt oameni au murit