Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea s-a schimbat radical în vestul Europei. În Spania au fost închise 10 de drumuri naţionale din cauza ninsorii

Vremea s-a schimbat radical în vestul Europei şi cea mai afectată de răcirea temperaturilor e Spania, unde au fost închise 10 de drumuri.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 16:07

Vremea s-a schimbat radical în vestul Europei. În Spania au fost închise 10 de drumuri naţionale din cauza ninsorii

Vremea s-a schimbat radical în vestul Europei şi cea mai afectată de răcirea temperaturilor e Spania, unde au fost închise 10 de drumuri. 30 de provincii sunt în alertă de vremea rea, ninsori şi vânturi puternice.

Zăpada cade deja de peste 24 de ore în aproape toată Spania şi cei mai afectaţi sunt transportatorii, şoferii de tir fiind blocaţi în zeci de parcări, după ce mai multe autostrăzi au fost închise marţi spre miercuri noaptea. Au căzut cantităţi importante de zăpadă la peste 700 de metri altitudine, cele mai afectate zone fiind cele din nord-estul peninsulei iberice.

Vântul va sufla cu peste 90 de km la oră în zona de nord, iar pe coasta atlanticului valurile vor depăşi 4 metri înălţime. 

Articolul continuă după reclamă

Şoferii de camioane, printre care mulţi români, primesc permanent indicaţii de la poliţie, care supraveghează drumurile, 80 dintre acestea fiind în atenţionare de zăpadă şi precipitaţii puternice. Inclusiv A1, spre Madrid, a fost închisă din cauza zăpezii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Vremea s-a schimbat radical în vestul Europei. În Spania au fost închise 10 de drumuri naţionale din cauza ninsorii