Antena Meniu Search
x

Wagner a început retragerea din Bahmut. Mercenarii lui Prigojin vor fi înlocuiţi de soldaţii lui Putin

Război în Ucraina. Şeful grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a anunţat joi că unităţile sale au început retragerea de pe poziţiile din oraşul Bahmut din estul Ucrainei, fiind înlocuite de armata rusă, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.05.2023, 12:27

Wagner anunţă că se retrage din Bahmut. Mercenarii lui Prigojin vor fi înlocuiţi de soldaţii lui Putin
Wagner anunţă că se retrage din Bahmut. Mercenarii lui Prigojin vor fi înlocuiţi de soldaţii lui Putin - Profimedia Images

"Ne retragem unităţile din Bahmut. De astăzi, 25 mai, la ora cinci dimineaţa până în 1 iunie, majoritatea unităţilor vor îşi vor restabili bazele în tabere din spate. Predăm poziţiile armatei", a spus el într-un mesaj video difuzat pe Telegram de biroul său de presă.

Prigojin anunţase retragerea mercenarilor pentru refacere şi odihnă încă de sâmbăta trecută, când a susţinut că Wagner a ocupat în întregime Bahmutul.

Şi atunci, şeful mercenarilor ruşi apăruse în uniformă de luptă, însă în faţa unei formaţii de luptători cu drapele ale Rusiei şi ale grupului Wagner. De data aceasta, el se afla lângă un bloc de locuinţe parţial distrus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Wagner a început retragerea din Bahmut. Mercenarii lui Prigojin vor fi înlocuiţi de soldaţii lui Putin