Antena Meniu Search
x

Yoga fără haine

În faţa stresului cotidian mulţi se refugiază în yoga. Ca să se relaxeze şi mai mult, câţiva americani au început să mediteze fără haine.

Vezi și

 Aşa încep şedinţele de la studioul de yoga, sugestiv intitulat "Îndrăzneţ şi gol-puşcă", din Manhattan. Deşi pare un centru obişnuit, tehnicile de meditaţie practicate aici se fac fără niciun fel de haine.

Unul dintre coproprietari a avut ideea acestor şedinţe. Spune că-i ajută pe elevi să-şi elibereze mintea. Acum împreună cu partenera sa organizează şedinţe fără haine la care participă zeci de bărbaţi şi femei.

Cei care meditează nud nu mai vor să se întoarcă la şedinţele în care trebuie să poarte haine. Proprietarii studioului recunosc însă că nu au inventat roata. Yoga nud se practică în mai multe zone din lume, dar în societatea vestică este un subiect tabu. Cei doi speră să schimbe asta acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Yoga fără haine