Antena Meniu Search
x

Yoga pentru oameni și câini, de Cartea Recordurilor

Cartea Recordurilor va consemna o nouă performanţă: cel mai mare număr de oameni care au participat la o şedinţă de yoga alături de câinii lor. Evenimentul a avut loc în Hong Kong.

Vezi și

 Cartea Recordurilor va consemna o nouă performanţă: cel mai mare număr de oameni care au participat la o şedinţă de yoga alături de. câinii lor. Evenimentul care a avut loc în Hong Kong nu şi-a propus doar să stabilească un nou record mondial, ci, în primul rând, să întărească legătura dintre oameni şi prietenii lor necuvântători.

270 de yoghini amatori şi-au adus câinii într-o sală de sport pentru o oră şi jumătate de meditaţie şi relaxare, sub îndrumarea unei instructoare calificate. Aceasta a creat şi un cuvânt nou pentru asemenea exerciţii: DOGA, îmbinarea între YOGA şi cuvântul englezesc DOG, care înseamnă câine. Ea este convinsă că şedinţele comune de yoga cu oameni şi câini sunt binefăcătoare, mai ales într-un oraş vibrant ca Hong Kong.

Oamenii din Hong Kong sunt mereu la muncă, lucrează aproape 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Mulţi au câini, dar, de obicei, plătesc pe alţii ca să-i plimbe. Iar eu spun că, dacă vii la o şedinţă de "doga", ai cel puţin o oră să relaţionezi cu câinele, doar tu şi cu el.

Mulţi participanţi spun că a fost o experienţă incredibilă şi sunt hotărâţi să o repete cât mai des, chiar dacă nu va fi vorba de un nou record.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Yoga pentru oameni și câini, de Cartea Recordurilor