Antena Meniu Search
x

Zece bebeluşi au murit în urma unui incendiu într-un spital din India. Copiii aveau între câteva zile şi trei luni

Zece bebeluşi au murit într-un incendiu produs într-un spital din India, membrii personalului grăbindu-se să evacueze secţia în primele ore ale zilei de sâmbătă, informează BBC.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 09.01.2021, 10:44

Cauza incendiului este încă necunoscută
Cauza incendiului este încă necunoscută - Profimedia Images
  • Cauza incendiului nu este încă cunoscută şi o investigaţie este în curs de desfăşurare
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Şapte sugari au fost salvaţi din flăcări înainte ca pompierii să ajungă la spitalul districtual Bhandara din statul Maharashtra.

Primul ministru al Indiei, Narendra Modi, a descris incidentul ca pe o "tragedie care îi distruge inima”. Cauza incendiului nu este încă cunoscută şi o investigaţie este în curs de desfăşurare.

Incendiul a început la aproximativ 02:00, ora locală (20:30 GMT vineri), potrivit oficialilor spitalului.

Eforturile de salvare au fost împiedicate de explozii continue în interiorul secţiei, relatează presa locală, scrie News.ro.

O asistentă de serviciu a declarat că a alertat autorităţile după ce a văzut fum ieşind din unitatea de îngrijire a nou-născuţilor din spital.

"Autorităţile spitalului au salvat şapte copii, dar 10 au murit într-un incident nefericit", a declarat reporterilor chirurgul Pramod Khandate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Zece bebeluşi au murit în urma unui incendiu într-un spital din India. Copiii aveau între câteva zile şi trei luni