Antena Meniu Search
x

Zece români, între care patru copii mici, ţinta unui atac armat în Italia! "Ne-am ascuns sub pat! Am văzut gloanţele cum se înfig în zidul sufrageriei"

Teroare în localitatea italiană San Quirico din Genova. Zeci de focuri de armă au fost trase spre apartamentul unde locuiesc zece români.

Teroare în localitatea italiană San Quirico din Genova. Două maşini incendiate şi zeci de focuri de armă trase spre apartamentul unde locuiesc zece români, între care patru copii mici, au transformat noaptea de sâmbătă spre duminică într-un coşmar.

În dimineaţa zilei de 26 noiembrie, în jurul orei 4.00, cineva a turnat benzină pe maşina unui cetăţean român şi i-a dat foc. 

Maşina, înregistrată pe numele unui italian, era de fapt folosită de Ciprian Nonica, spun anchetatorii. Bărbatul de 30 de ani locuieşte în apartamentul înspre care au fost direcţionate şi focurile de armă, scrie rotalianul.com.

Atacul a fost dat trei ore mai târziu, focurile de armă fiind trase cu o armă de vânătoare de calibrul 12.

20 de gloanţe au lovit uşa de la intrare în clădire, iar alte 20 au fost trase spre apartamentul unde locuiesc românii.

În clădire locuiesc 11 familii, cinci de cetăţenie italiană şi şase de origine română.

"A trebuit să ne ascundem sub pat, o spaimă incredibilă. Am văzut gloanţele cum se înfig în zidul sufrageriei", povesteşte Lara, o tânără mamă din Timişoara venită în Italia în urmă cu câteva săptămâni. 

Ciprian Nonica este cunoscut de autorităţile italiene pentru furturi şi alte mici infracţiuni. Anchetatorii spun că este posibil ca românul să fi "deranjat" pe cineva.

Până la această oră, însă, nu a fost reţinut niciun suspect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Zece români, între care patru copii mici, ţinta unui atac armat în Italia! "Ne-am ascuns sub pat! Am văzut gloanţele cum se înfig în zidul sufrageriei"