Antena Meniu Search
x

Video Accident cu doi morţi pe DN 2, lângă Urziceni. Un copil este grav rănit

Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi un copil este grav rănit într-un cumplit accident petrecut marţi după-amiază, în apropiere de Urziceni. O maşină şi un tir s-au ciocnit iar impactul a fost cumplit.

de Mihaela Uretu

la 03.08.2021, 17:23

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Accidentul rutier s-a produs pe DN2 în afara localității Coșereni, chiar în apropiere de Urziceni. Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănit. Maşina în care se aflau cei trei s-a ciocnit cu un TIR, impactul fiind extrem de violent.

Martor via Fii Observator: Accident la Urziceni, acum vreo 30 de minute s-a întâmplat. Sunt şi victime sunt. Tot ce ştiu este că un autoturism a intrat în lateralul tirului.

La faţa locului au ajuns şi pompierii de la ISU Ialomiţa, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare şi două echipaje de la SAJ Ialomiţa.

Salvatorii nu i-au mai putut salva, însă, pe şoferul autoturismului şi pe femeia care se afla în dreapta sa. Ambii au fost declaraţi decedaţi de echipajale SAJ de la locul intervenţiei.

Pe acelaşi subiect

În plus, un copil de 10 ani a fost rănit. El a fost scos dintre fiarele maşinii si preluat de un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de  Urgenţă  Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Traficul la locul tragediei este blocat de zeci de minute. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Accident cu doi morţi pe DN 2, lângă Urziceni. Un copil este grav rănit