Meniu LIVE
Search
x

Video Accident evitat în ultima clipă, după o depășire de infarct a unui șofer de BMW, pe linie continuă

Șoferul unui autoturism marca BMW a fost cât pe ce să producă un grav accident, în Alexandria, după ce s-a decis să depășească un TIR pe contrasens.

De Mihaela Uretu la 13.09.2021, 15:45
Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

O tragedie a fost evitată în ultimul moment pe Drumul European 70, la ieşire din localitatea Văceni. Pe imaginile surprinse de un şofer se poate observa cum, pe un deal, şoferul bolidului depăşeşte un TIR nemaiţinând cont de faptul că este linie continuă. Cu o clipă înainte de impact, șoferul BMW-ului a tras de volan spre stânga și a intrat pe banda de acceleraţie acolo unde era o maşină logan. Impactul frontal a fost evitat în ultimul moment.

Martor via Fii Observator: Șofer inconștient la volan, ieri în jurul orelor 7:50. Pe E 70. Mai exact, pe șoseaua Alexandria - București. între localitățile Văceni și Vitănești. 

Incidentul a avut loc la nici 100 de metri de locul în care la începutul lunii iulie cinci oameni şi-au pierdut viaţa.  Atunci, cinci persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui groaznic accident de circulaţie produs între o autoutilitară şi un autotren, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca din judeţul Teleorman. Cei nouă pasageri erau bulgari, se întorceau de la muncă, din Belgia, şi urmau să ajungă la Ruse. Şoferul microbuzului plin cu bulgari, un tânăr de numai 20 de ani, ar fi adormit la volan, iar astfel microbuzul a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de autotren. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Accident evitat în ultima clipă, după o depășire de infarct a unui șofer de BMW, pe linie continuă