Antena Meniu Search
x

Update Cinci morţi şi patru răniţi în urma unui groaznic accident de circulaţie produs între o autoutilitară şi un autotren, în Teleorman

Cinci persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui groaznic accident de circulaţie produs între o autoutilitară şi un autotren, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca din judeţul Teleorman.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 10:33

Cele două autovehicule implicate în accidentul din Teleorman s-au transformat în mormane de fiare
Cele două autovehicule implicate în accidentul din Teleorman s-au transformat în mormane de fiare - IPJ Teleorman
  • Toate cele opt victime erau într-o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

UPDATE, 10.33: Primele detalii din anchetă arată că, cel mai probabil, şoferul microbuzului plin cu bulgari, un tânăr de numai 20 de ani, a adormit la volan, iar astfel microbuzul a pătruns pe contrasens şi s-a lovit de autotren. Trei dintre bulgarii aflaţi în microbuz au murit pe loc, fiind aruncaţi din acesta, în timp ce alţi trei bulgari au rămas încarceraţi, iar doi dintre cei rămaşi încarceraţi au murit ulterior, la spital, după aproximativ două ore de la producerea accidentului. Trei dintre bulgarii aflaţi în microbuz sunt, în continuare, în stare gravă, doar şoferul microbuzului având răni superficiale.

UPDATE, 10.25: Noi detalii despre teribilul accident din Teleorman arată că nouă bulgari au fost implicaţi, iar aceştia se aflau într-un microbuz care tracta şi o maşină pe o platformă. Cei nouă bulgari se întorceau de la muncă, din Belgia, şi urmau să ajungă la Ruse.

Primele informaţii de la faţa locului arată că teribilul accident s-a produs pe Drumul Naţional DN6, într-un moment în care şoferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului, iar autoutilitara a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de autotrenul care circula în mod regulamentar.

Toate cele opt victime se aflau în autoutilitara înmatriculată în Bulgaria. De altfel, vorbim despre opt persoane de naţionalitate bulgară. Din păcate, deşi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, iar autorităţile locale au intervenit cu șase echipaje de pompieri, cu o autospecială de descarcerare grea, o mașină de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), cinci echipaje medicale de la SAJ Teleorman și mai multe echipaje de Poliție, pentru cinci dintre victime nu s-a mai putut face nimic.

Pe acelaşi subiect

Şoferii implicaţi în accidentul din Teleorman nu consumaseră alcool

Cele trei persoane rănite în teribilul accident au suferit răni grave şi au fost transportate de urgenţă la spitalul din Alexandria. Victimele au între 20 şi 50 de ani.

Verificările efectuate la faţa locului au arătat că niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac verificări pentru a stabili circumtanţele în care s-a produs tragedia.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Cristina Oprea, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cinci morţi şi patru răniţi în urma unui groaznic accident de circulaţie produs între o autoutilitară şi un autotren, în Teleorman