Antena Meniu Search
x

Accident în lanţ pe A1, pe sensul spre Piteşti: 4 autoturisme și un TIR au fost implicate. O persoană a fost rănită

Un accident în lanț între 4 autoturisme și un TIR s-a produs pe autostrada A1 București-Pitești, pe sensul către Pitești. Traficul e aglomerat.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 18:40

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de aglomerație pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București-Pitești. La kilometrul 73 a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme și un autotren.

O persoană a fost rănită

În urma accidentului o persoană primește îngrijiri medicale. Autovehiculele au fost scoase în afara părții carosabile. În zona evenimentului se circulă în coloană, informează Mediafax.

„Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată în permanență condițiilor de drum, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă și să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului”, transmite Infotrafic.

Imagini de la faţa locului ne-au fost trimise pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Accident în lanţ pe A1, pe sensul spre Piteşti: 4 autoturisme și un TIR au fost implicate. O persoană a fost rănită