Antena Meniu Search
x

Video Accident pe o şosea din vestul ţării. Două victime au rămas încarcerate şi au fost transportate le spital

Un grav accident de circulație s-a produs în această după-amiază în localitatea arădeană Șiria, acolo unde două maşini s-au izbit frontal. În urma impactului, două persoane au rămas în carcerate.

de Mihaela Uretu

la 25.06.2021, 19:05

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

A fost nevoie de intervenţia celor de la ISU pentru a scoate cele două victime de sub fiare. Se pare că accidentul s-ar fi petrecut în apropierea comunei Covăsânț. După impactul dintre cele două mașini, una dintre ele s-a izbit și de un cap de pod şi astfel, două persoane au rămas încarcerate. Potritivit martorilor, au fost şapte victime în total. 

La fața locului s-au deplasat: un echipaj descarcerare al Detașamentului Arad, un echipaj SMURD Vladimirescu cu sprijin din partea Serviciului Județean de Ambulanță.

Echipajele de intervenție au găsit la locul.accidentului 2 victime încarcerate, o victimă extrasă de către echipajul SMURD Vladimirescu altă victimă extrasă de echipajul descarcerare, ambii în viață, conștienți. La locul accidentului au mai fost găsite alte 3 victime ieşite din autoturism.

Poliția face în continuare cercetări la fața locului, iar circulația a fost blocată zeci de minute pe ambele sensuri de mers.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Iulia Pop şi al imaginilor venite pe Fii Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Accident pe o şosea din vestul ţării. Două victime au rămas încarcerate şi au fost transportate le spital