Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un elev de 8 ani este spulberat pe o şosea din Mureş. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

Imagini de-a dreptul înfiorătoare au fost surprinse ieri, pe o şosea din Mureş. Un băiat de numai 8 ani a fost spulberat de o maşină după ce a traversat printr-un loc nepermis. Din fericire, copilul nu a fost rănit grav.

de Mihaela Uretu

la 15.06.2021, 18:35

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator
  • Imaginile au un puternic impact emoţional

În înregistrare se vede cum băiatul merge pe partea dreaptă a drumului, chiar pe marginea şoselei. Face câţiva paşi, apoi începe să traverseze în fugă, printr-un loc nepermis. Chiar în momentul în care din spate venea un autoturism. Băiatul pare că nu se asigură şi fuge efectiv în fața autoturismului care venea cu viteză din dreapta. Mașina îl lovește în plin și îl aruncă zeci de metri în aer.

Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 8:00

Martor via Fii Observator: Acest băiat a vrut să plece spre şcoala, o maşina din Sighișoara a venit cu viteză. Baiatul nu s-a uitat. a vrut sa treacă strada. A avut loc ieri la ora 8:00.

În urma impactului teribil, băiatul a fost uşor rănit şi a fost transportat la spital. Din fericire, copilul s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar este în afara oricărui pericol. 

Pe acelaşi subiect

Martor via Fii Observator:  Băiatul este bine şi a fost adus ieri acasă,  la ora 15:00, Cu piciorul drept șchioapătă. Are o zgârietură la cap, pe langa ureche. Si e puţin umflat la faţă.  

Accidentul a avut loc în comuna Şaeş, județul Mureş. 

Un accident similar a avut loc la începutul lunii iunie, în localitatea Răcarii de Sus, din Dolj. Un tânăr de 27 de ani care traversa prin loc nepermis a fost spulberat de o maşină, pe DE 70. În urma impactului teribil, tânărul a fost grav rănit, fiind transportat la spital în stare de inconștiență. Din păcate, a murit câteva ore mai târziu.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Momentul în care un elev de 8 ani este spulberat pe o şosea din Mureş. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere