Antena Meniu Search
x

Video Accident violent pe o şosea din Călăraşi. Momentul impactului, filmat de camere

Un accident violent a avut loc într-o comună din Călăraşi. Un moment de neatenţie a făcut ca două maşini să se izbească frontal. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Mihaela Uretu

la 29.06.2021, 18:34

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 16, pe o şosea din satul Fundeni, judeţul Călăraşi. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum autoturism de culorea roşie este lovit din plin de către un autoturism care circulă cu viteza mare. Potrivit martorilor, în urma impactului trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Martor via Fii Observator: Au fost trei victime care au primit îngrijiri la faţa locului. Aparent autoturismul de culoare roșie nu s-a asigurat. Însă și autoturismul de culoare neagră circula cu viteza mare în interiorul localității.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. 

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii rutieri, care au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Accident violent pe o şosea din Călăraşi. Momentul impactului, filmat de camere