Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în plină stradă în Constanța: Doi șoferi și-au împărțit pumni ca în ring. ”Trafic unde se măsoară mușchii”

Incident grav în plin trafic în Constanța. Doi șoferi s-au luat la pumni, mai ceva ca în ringul de box. Imaginile au fost surprinse de un șofer, luni dimineața, și ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 13:08

Vezi și

În imagini se vede cum șoferul din spate vine la cel din față ca să-i ceară socoteală. Este momentul când acesta nervos începe să împartă pumni în dreapta și în stânga și chiar să îl arunce pe jos pe conducătorul auto, care nu apucă să riposteze.

Incidentul din trafic a avut loc în zona CET Constanța. „Trafic în Constanța unde se măsoară mușchii”, ne scrie cititorul nostru. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Fii Observator » Bătaie în plină stradă în Constanța: Doi șoferi și-au împărțit pumni ca în ring. ”Trafic unde se măsoară mușchii”