Antena Meniu Search
x

Video Bătrân rănit, după ce a căzut pe o stradă din Iaşi. Bărbatul ar fi călcat în betonul proaspăt turnat: "Muncitorii nu au pus banda şi dânsul s-a lovit"

Un bătrân din Iaşi s-a lovit zdravân după ce a călcat în betonul proaspăt turnat de către nişte muncitori.

de Mihaela Uretu

la 21.09.2021, 16:56

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Un bătrând din Iaşi a fost la un pas de tragedie din cauza neatenţiei mai multor angajaţi care se ocupau de asfaltarea unui drum din apropierea pieţei Alexandru cel Bun, din Iaşi. Imaginile au fost surprinse de către un trecător marţi, în jurul prânzului. Se pare că bătrânul nu a văzut că betonul este proaspăt turnat. 

Via Fii Observator: Asta se întâmplă în Iaşi, piaţa Alexandru cel Bun, o zonă foarte aglomerată. Muncitorii nu au pus bandă și un bătrânel a călcat în betonul proaspăt turnat. Cred că s-a lovit destul de tare la genunchi, nu a vrut să ridice pantalonii spunând că sigur îi curge sânge și să nu dea cu beton de pe pantaloni la rană. Nu a vrut nici să chem salvarea.

Astfel de incidente ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru autorităţi. În luna aprilie a acestui an, o bătrână în vârstă de 92 de ani a fost scoasă dintr-o groapă uriaşă la Craiova, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în ea. Evaluată iniţial doar cu escoriaţii la nivelul feţei, bătrâna a murit la spital, în aceeaşi zi. Martorii prezenţoi la eveniment au spus că groapa nu era bine semnalizată.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Bătrân rănit, după ce a căzut pe o stradă din Iaşi. Bărbatul ar fi călcat în betonul proaspăt turnat: "Muncitorii nu au pus banda şi dânsul s-a lovit"